Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Statistics
Announcements
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 15 No. 40 (2022): Volumen 15 número 40: Septiembre-Diciembre
Vol. 15 No. 40 (2022): Volumen 15 número 40: Septiembre-Diciembre
Published:
2022-09-15
Full Issue
PDF (Spanish)
Consejo Editorial
Consejo Editorial
Editor Unemi
PDF (Spanish)
Comité Científico Internacional
Comité Científico Internacional
Editor Unemi
PDF (Spanish)
Editorial
Economía circular un recurso para lograr el desarrollo sostenible
Editor Unemi
PDF (Spanish)
Artículos Científicos
SECURITY PLAN FOR WEB PLATFORMS USING ISO 27001 STANDARDS AND CONSIDERING THE OWASP TOP 10-2017
Álvaro Humberto Pinango Bayas, Pablo Martí Méndez Naranjo, Diego Gustavo Caiza Méndez, Danilo Geovanny Barreno Naranjo
1-15
PDF (Spanish)
EVALUACIÓN MICROBIOLÓGICA Y SENSORIAL DE UN EMBUTIDO SIN NITRITOS CON FIBRA Y CONSERVANTES NATURALES
Lisette Hidalgo, María Flores, Jimmy Yanza
16-25
PDF (Spanish)
Mantenimiento óptimo basado en condición para un generador sincrónico utilizando algoritmo predictivo de desgaste de equipos.
GEOVANNY JIMENEZ VARGAS, IVAN DAVID ENDARA VELEZ
26-37
PDF (Spanish)
Past, present and perspective of bioethanol in Ecuador
Ana Madelaine Macias Mendoza, Jean Carlos Pérez Parra, Julio César Torres Puentes
38-51
PDF (Spanish)
Español Español
Andrés Acuña
66-74
PDF (Spanish)
Diseño de una crema cosmética con Salvia Hispánica L. (Chía) y quitosano
Design of a cosmetic cream with Salvia Hispánica L. (Chia) and chitosan
Viviana García, Ivone Estefanía Estrella Amaya
75-84
PDF (Spanish)
Spanish
Christian Galarza, Rodrigo Campaña
85-95
PDF (Spanish)
Spanish
Rodrigo Xavier Campaña Hurtado, Christian Xavier Galarza Castro
96-103
PDF (Spanish)
Español
Cristina Puchachaqui
104-109
PDF (Spanish)
Use of fan shell (Argopecten purpuratus) by-products for the production of new products
Josue Ccopa, Claudia Puelles, Wilmer Rivas, Luis La Chira
110-121
PDF (Spanish)
Design of a drink based on Solanum betaceum Cav. (tree tomato) and husk of Theobroma cacao L (cocoa)
Nubia Matute-Castro1*, Mercedes Campo-Fernández1, Erik Vivanco-Carpio1, Wendy Escobar -Coello1, Verónica Bravo-Bravo1.
MSc. Nubia Lisbeth Matute., Mercedes Campo Fernández, Erik Ricardo Vivanco Carpio, Wendy Michelle Escobar Coello, Verónica Patricia Bravo Bravo
122-132
PDF (Spanish)
Ensayos
Natural products of plant origin against COVID-19
Mercedes Campo Fernández, Osmany Cuesta-Rubio, Ingrid Márquez Hernández
52-65
PDF (Spanish)
Normas de Publicación
Normas de publicación
PDF (Spanish)
Revista Impresa
Volumen 15 número 40: Septiembre-Diciembre
PDF (Spanish)
Make a Submission
Make a Submission
Language
English
Español
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
indexaciones
ADHERIDA A:
indice
CITAS GOOGLE SCHOLAR